avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de salarii din Asociația noastră a crescut cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de salarii din Asociația noastră a crescut cu aproape 8000 de lei în 4 ani, cu toate că n-au mai angajat pe nimeni !

CUM E POSIBIL CA ȘEFII ASOCIAȚIEI NOASTRE SĂ-ȘI MĂREASCĂ FONDUL DE SALARII BRUT, DIN MAI 2014 PÂNĂ ÎN 2018, CU O SUMĂ MAI MULT DECÂT DUBLĂ PENTRU FIECARE APARTAMENT DIN CELE CÂTEVA SUTE, FĂRĂ A MAI FI ANGAJAT ALTCINEVA ? În Mai 2014 plăteam cam 13 lei de apartament și acum, după 4 ani, plătim 30 de lei de apartament, fără să ne spună cineva ceva despre mărimea salariilor fiecărui șef și angajat din A.P., toți fiind plătiți din banii noștri ? Înmulțiți cei 17 lei impuși forțat în plus (pe ascuns), cu cei câteva sute de proprietari din Asociația noastră și veți vedea că acești impostori au în plus aproape 8.000 de lei la fondul brut de salarii, cu toate că nu s-a mai angajat în plus nicio persoană și nici nu s-au votat vreodată salariile cuiva în Adunările Generale anuale ! Dacă vom cere actele Asociației, vom rămâne stupefiați să vedem cum și cu cât și-au mărit ei salariile pe ascuns, fără votul nostru în A.G., odată cu Bugetul anual obligatoriu ! Vedeți aici cât plătea în Mai 2014 fiecare apartament ca Indemnizații pentru șefii și angajații Asociației noastre - [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
flory_mr, utilizator
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 12:26, 9 Iunie 2018
Știu că salariul orar este baza de calcul pentru orice Asociații sau firme care nu au angajați ce lucrează mai puțin de 8 ore pe zi. Cum ai noștri șefi și angajați lucrează maxim 60 de ore pe lună, se poate spune că s-au mărit salariile extrem de mult în maxim 4 ani (aici e vorba de Indemnizații orare, nu la global) ?
Nu vi se pare cam mare Fondul de Salarii, crescut cu aproape 8.000 de lei, știind că nu au mai angajat pe nimeni în Asociație, din 2013 ?
DAR CE E MAI GRAV E CĂ AU FĂCUT-O PE ASCUNS, FĂRĂ A VOTA ACESTE SALARII ÎN ADUNAREA GENERALĂ, ODATĂ CU VOTAREA BUGETULUI ANUAL AL ASOCIAȚIEI !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a asociațiilor de proprietari flory_mr flory_mr Articolul 53 din noua Lege a Asociațiilor de Proprietari este criminal pentru șefii multor Asociații, mai ales dacă în cadrul acestora sunt peste 100 de ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste majorarea salariului presedintelui asociatiei de proprietari? GeorgetaAnca GeorgetaAnca Conform Legii nr. 196/2018 , cap. V, art. 58, (1) \"Presedintele asociatiei de proprietari si membrii comitetului executiv pot fi remunerati pe baza unui ... (vezi toată discuția)