POPA GHEORGHE a scris:
Când instanta de judecată da o hotărâre are la dispoziție întreg dosarul, inclusiv expertizele efectuate, fie ele judiciare sau extrajudiciare.
Ce nu inteleg este din ce motiv nu depuneti observatii scrise la raportul de expertiza contabila judiciara, accentuand pe exemplele pe care le dati ca fiind neluate in seama de expertul judiciar contabil.
Avocatul dvs. se parere are ?
Precizez că n-am avocat, și studiez legislația zi de zi, de 4 ani - sunt auto-didact (chiar am câștigat două procese împotriva a minim 3 avocați ai Asociației de Proprietari).
Asta vroiam să știu - ce acțiuni am dreptul să fac, știind că eu sunt parte vătămată (și m-am constituit Parte Civilă), și dosarul e la Parchet, deja finalizat și gata de trimis în judecată.
Mai am dreptul la momentul ăsta, să depun la dosar probe și Obiecțiuni la acel Raport de Expertiză Contabilă Judiciară ? Sau trebuie să aștept să înceapă procesul pe Fond ?
Vreau să trimit și câteva Concluzii Scrise către acel dosar penal finalizat. Mi le vor accepta, oare ?
Dar eu aș vrea să am o discuție directă cu acel Expert Contabil, să-mi arate cum a ajuns la concluzia că acel uzurpator de funcție a fost ales legal în Adunările Generale anuale, știind că inclusiv acesta a recunoscut că a fost președinte interimar ... timp de mai mulți ani (!?), cu toate că legea îl obliga s-o facă în maxim 3 luni de la vacantarea vechiului post de președinte.
Ați văzut cele 3 documente care arată fără dubii că acel Expert Contabil ar vrea să-l scape pe acest fals președinte, dar să dea vina mai ales pe fostul cenzor, dar și pe fostul administrator, care ... AU DECEDAT DE MAI MULȚI ANI ?! Asta nu mai e meserie de Expert Contabil Judiciar, dacă refuză să afle adevărul mai ales pe bază de probe, expertize contabile și Înscrisuri !