ContSters79526 
	    	Utilizator

ContSters79526 
	    	Utilizator	    

pneuros 
	    	Utilizator

pneuros 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 liviu2011	                   

Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)
	                    liviu2011	                   

Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)

Mitra	                   

In urma cu patru ani am imprumutat o firma cu o suma de bani, pe care i-am transferat prin banca. Am contractul de imprumut si un bilet la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)
	                    Mitra	                   

In urma cu patru ani am imprumutat o firma cu o suma de bani, pe care i-am transferat prin banca. Am contractul de imprumut si un bilet la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)

icv88	                   

am un SRL care are datorii de 11.000 lei fata de alt SRL. 
eu ca si administrator in 02. 2012 am semnat si inregistrat la creditorul meu un act prin care ... (vezi toată discuția)
	                    icv88	                   

am un SRL care are datorii de 11.000 lei fata de alt SRL. 
eu ca si administrator in 02. 2012 am semnat si inregistrat la creditorul meu un act prin care ... (vezi toată discuția)