avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza reziliere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza reziliere contract de munca

Am un contract de munca pe o perioada de 3 ani cu clauza in momentul cand ma califica se activeaza clauza cum ca nu am voie sa plec in acesti 3 ani daca plec le platesc o suma de bani... din pacate as vrea sa plec din firma..este valabila o astfel de clauza?nici macar nu mi-au dat o copie. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 12 Iunie 2018
Daca este doar atat, atunci suma mi se pare cam mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza formare profesionala cristyz cristyz Buna ziua, M-am angajat acum cateva luni la o firma care mi-a platit un curs de calificare care a durat 4 luni. Am semnat un act aditional prin care trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , în clauza de formare profesionala se includ și ... gooldenn20 gooldenn20 Bună ziua , în clauza de formare profesionala se includ și salariile oferite de către angajator ? În cazul meu , 9 luni am fost angajat ca muncitor ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea clauzei la locul de munca gabriela_iancu gabriela_iancu Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o clauza din actul aditional atasat contractului de munca? Mi-am gasit un alt loc de munca, iar aici unde sunt avem o ... (vezi toată discuția)