avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto, renunțare la recuperare prin avocat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto, renunțare la recuperare prin avocat

Buna ziua, vreau sa stiu cum procedez in cazul in care un am inceput demers de recuperare a taxei c u un avocat avand in vedre ca oricum se poate recupera prin depunerea cererii la ANAF.?
Va multumesc
Razvan George

Alte discuții în legătură

Vacanta judecatoreasca razvanbadulescu razvanbadulescu buna ziua. vreau sa depun o cerere pentru contestarea unor sanctiuni rutiere. cum procedez daca termenul in care pot depune cererea este de 15 zile si acum a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)