avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Certificat nastere
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Certificat nastere

Am un bebelus 4 luni nascut la cluj certificat de nastere de cluj pasaport romanesc sunt necasatorita am incercat sa il pun pe numele tatalui dar pentru ca el este refugiat din Somalia cu cetatenie italiana nu are certificat de nastere a ars in razboi cei de la primarie cluj spun ca nu pot sal puna pe certificat daca Tatal nu are certificat asa ca tatal a mers la consulat Italian din Londra ca noi aici locuim ca sa il recunoasca copilul si aici iau zis da dar au cerut certificatul original de nastere pe care o sal retina la ei ...am sa pot sa calatoresc cu copilul doar cu passport Italian si fara certificat in Romania ? Este normal sa dai certificatul original si sal retina ei ?
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Noah.tullio, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 20:59, 12 Iunie 2018
Nu mi se pare normal ceea ce solicita autoritatile straine. Solicitati mai intai misiunii diplomatice /oficiului consular roman eliberarea unui titlu de calatorie ptr minor ptr a ajunge in tara daca pasaportul nu este romanesc sau daca nu este in termen de valabilitate. Cu aceasta ocazie puteti primi mai multe indrumari ptr problema dv. In romania puteti sa solicitati eliberarea unui duplicat dupa certificatul de nastere.
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaportul copilului obligatoriu? va rog este urgent! anya_anna anya_anna sapt viitoare vin cu bebelusa mea de 4 luni in tara pt o luna. am sa calatoresc doar eu cu ea...iubitul meu munceste si nu poate venii...el este maltez ... ce ... (vezi toată discuția)
Am o urgențã in legãtura cu titlul de calatorie Cocoandrus Cocoandrus Buna!sunt căsătorita in Londra si am un bebe de 3 luni!in Decembrie vrem sa mergem in România doar ca am o nedumerire!pe certificatul de naștere ... (vezi toată discuția)
Plecare in romania cu bebe... cr3tzulina cr3tzulina sper sa ma poata ajuta cineva...va povestesc... in decembrie trebuie sa ajung in romania,sunt in spania de 4 ani,iar acest an am nascut un baietel,am facut ... (vezi toată discuția)