Desi fara studii in domeniul juridic , e posibila auto reprezentarea in instanta in momentul in care consideri ca interesele nu iti sunt aparate cu promptitudine si suficient interes de catre cei in masura sa o faca ? Exista vreun text de lege care sa permita acest lucru ? Si daca da , poti intreprinde aceleasi actiuni ca si un avocat ? Gen : petitii , reclamatii , cereri catre instante ,etc. Va multumesc anticipat pt raspunsuri .
Daca dvs sunteti parte in dosarul respectiv puteti sa faceti orice fel de cereri, important este sa nu va ingreunati singur situatia .Prin filmele ericane exista un proverb cu cel care se reprezinta singur ,are angajat un av slab.Oricum succes.
Va multumesc ! Voi face totusi o completare pt a se intelege dc concluzia pe care am tras-o si la care am ajuns din pacate . In ultimii 3 ani am avut un proces in care am agrenat 5 avocati ! Pe langa animozitatea existenta intre membrii barourilor se mai adauga o reactie lenta in ce privesc raspunsurile la tel.e-mail etc. Nestudierea din scorta-n scoarta a tuturor inscrisurilor adresate aceatora. Neprezentarea la termene desi platiti. Comunicare defectuoasa cu clientul si numai la cererea expresa a acestuia din urma. Chestiuni puse pe multitudinea de dosare in lucru, lipsa de timp deplasari etc. Manifestarea unei anumite timiditati fata de instanta, presedinte , neinsistarea fara de instanta chiar si in cazul unui verdict favorabil , in luarea unei hotarari jud. clare, concreta si aplicabila fara a fi nevoie de a te lovi de refuzul si neputinta organelor aferente de a o pune in aplicare. Ideal ar fi sa iti poti permite un avocat care are putine dosare bineinteles cu greutate dar din pacate e vb de onorarii de mii de euro . Varianta cealalta e sa te reprezinti singur si e si gratis ! Dar si cu un mare risc. E doar o perere personala .Nu ma indoiesc ca exsista si avocati foarte prompti , vigilenti, cu stamina necesara , rabdare si o atitudine ce exceleaza atat in fata instantei cat si a clientului. A gasi unul e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan .
Actiune multi-task
marfan
Buna ziua,
Exista vreun principiu cf caruia in instanta poti cere un singur lucru, sau se pot solicita mai multe lucruri, daca acestea sunt conexe?
De ... (vezi toată discuția)