viorel55 
	    	Utilizator

viorel55 
	    	Utilizator	    

viorel55, utilizator
 viorel55, utilizator 	
			~ final discuție ~
 cryso68	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sotul meu are un copil de 22 ani, caruia ii plateste pensie de intretinere in prezent,  anul acesta termina ... (vezi toată discuția)
	                    cryso68	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sotul meu are un copil de 22 ani, caruia ii plateste pensie de intretinere in prezent,  anul acesta termina ... (vezi toată discuția)

dodorel62	                   

Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)
	                    dodorel62	                   

Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)

Florin 69	                   

Buna ziua.
Ma aflu și eu în următoarea situație:
Din prima căsătorie am o fata de 24 de ani, iar în prezent sunt recăsătorit și am un băiat de 5 ... (vezi toată discuția)
	                    Florin 69	                   

Buna ziua.
Ma aflu și eu în următoarea situație:
Din prima căsătorie am o fata de 24 de ani, iar în prezent sunt recăsătorit și am un băiat de 5 ... (vezi toată discuția)