avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA servicii intracomunitare

Buna tuturor, societate neplatitoare de TVA, cu cod de TVA pt achizitii servicii intracomunitare, primeste factura de la o societate din Italia cu cod valid in VIES, transport de bunuri ,( diverse bunuri o expozitie)transportul a fost facut doar pe teritoriul Italiei, de la port, la locul expozitiei, factura fara TVA. Conform art.278 , asa- i ca nu trebuie sa platesc eu TVA in Romania si sa declar in 301 si 390? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara ASUL28 ASUL28 Buna seara, va rog sa ma ajutati si in aceasta problema: Srl din Romania cu cod valabil VIES, cumpara din Italia de la o societate la fel cu cod valabil VIES, ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara kikitam kikitam Buna ziua , ma poate ajuta cineva pentru urmatoarea situatie ?: un srl neplatitor de tva inregistrat in ROI vinde in UE un obiect (emite invoice) pentru care ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)