avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de constructie

Buna ziua!

Nu stiu cum trebuie procedat pentru construirea a doua obiective, in sensul obtinerii autorizatiei de constructie:
1) Sopron - practic 4 stalpi de metal, cu acoperis din tabla si pereti din tabla pe 2 parti;
2) Uscator pentru cherestea - 3 camere cu structura din profil de aluminiu cu panouri tip sandwich;

Pentru sopron inclin sa cred ca am nevoie de autorizatie de constructie, dar la uscatoare, ele fiind in fond echipamente tehnologice, nu stiu cum este corect de procedat.

Multumesc anticipat celor care pot raspunde!
Cel mai recent răspuns: iulian1c , utilizator 10:30, 18 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard provizoriu stefma stefma pentru construirea unui gard provizoriu trebuie autorizatie de constructie de la primarie? (vezi toată discuția)
Autorizatii... alina_cj alina_cj Buna ziua, Trebuiesc anumite autorizatii pt modernizarea unei cladiri, depozit? (vezi toată discuția)
Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in mansarda fara autorizatie de constructie? SuperMAN SuperMAN Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a garajului si ... (vezi toată discuția)