avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz eliberare adeverinta pentru concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz eliberare adeverinta pentru concediu medical

Buna seara! Angajatorul refuza sa-mi eliberere adeverinta necesara pentru medicul de familie, pentru a lua concediu medical. Am fost anuntat ca in cel mult 15 zile pot primi aceasta dovada.
Cum pot lua concediul medical incepand de maine, deoarece medicul de familie nu-mi poate elibera foile necesare fara adeverinta de salariat?

Se poate elibera si de la ITM, acest document, in regim de urgenta?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este urgent. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 19 Iunie 2018
ITM-ul nu are cum sa va elibereze asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz angajator eliberare adeverinta de salariat alina_25 alina_25 Salariat sa imbolnavit angajaorul refuza eliberare adeverinta salariat necesara primirii concediului medical.Ce este de facut? (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt insarcinata? adela05 adela05 Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu ... (vezi toată discuția)
ce pot face - sarcina cu probleme, patron neintelegator belony belony Buna ziua! as avea si eu o intrebare va rog! sunt angajata la un salon de 1 an si 2 luni aproape… sunt insarcinata in 25 de saptamani avand o sarcina cu ... (vezi toată discuția)