Carmen Stoean 
	    	Consilier juridic

Carmen Stoean 
	    	Consilier juridic	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

X era casatorita
 shadow_figure 
	    	Utilizator

shadow_figure 
	    	Utilizator	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

andreigeorgiana	                   

buna ziua!eu si sotul meu am decis sa cumparam un apartament prin programul prima casa!am gasit apartamentul...numai ca abia inainte cu putin timp de a incheia ... (vezi toată discuția)
	                    andreigeorgiana	                   

buna ziua!eu si sotul meu am decis sa cumparam un apartament prin programul prima casa!am gasit apartamentul...numai ca abia inainte cu putin timp de a incheia ... (vezi toată discuția)

Aender84	                   

Buna ziua,
sunt in procesul semnarii unui contract imobiliar de vanzare cumparare iar prezentul proprietar a cerut sa nu fie precizata in contract starea ... (vezi toată discuția)
	                    Aender84	                   

Buna ziua,
sunt in procesul semnarii unui contract imobiliar de vanzare cumparare iar prezentul proprietar a cerut sa nu fie precizata in contract starea ... (vezi toată discuția)

ricky25	                   

Sotia mea a cumparat un teren in anul 2008 cand eu eram plecat din tara i-ar uitandu-ne acuma pe contract apare doar sotia si acolo intr-un paragraf apare ca ... (vezi toată discuția)
	                    ricky25	                   

Sotia mea a cumparat un teren in anul 2008 cand eu eram plecat din tara i-ar uitandu-ne acuma pe contract apare doar sotia si acolo intr-un paragraf apare ca ... (vezi toată discuția)