avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hg 29/2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hg 29/2018

Avand in vedere H.G. 29/2018 pentru stabilirea criteriilor pe baza cărora se aplică majorarea prevăzută la art. 17 alin. (1) și (2) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice institutia noastra a facut demersuri incepand cu luna aprilie 2018 pentru a primi aviz favorabil. Am primit acest aviz de la ministerul de resort si intrebarea noastra e daca luam marirea salariala de la 1 ian 2018 sau de cand am primit avizul. Mentionez ca in aviz scrie ca persoanele care au primit aviz vavorabil beneficiaza de marirea salariala conform art. 7 alin 1-6 din hg 29/2018.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 20 Iunie 2018
Se aplica de la data obtinerii avizului , in opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salarii la bugetari Petruta Ivaniuc Petruta Ivaniuc se mai mareste salariul bugetarilor acum de la 1 ian cum se tot promitea? (vezi toată discuția)
Aplicare lege salarizare name name buna ziua ! Am salariul net 1450 actualmente si dupa noua lege de salarizare voi primi un procent de 25% . Intrebarea mea este ca nu ar trebui sa primesc ... (vezi toată discuția)
Nota explicativa fara a savarsi vreo abatere elena-preda elena-preda Buna ziua! In anul 2019 am trecut de la transa 4 de vechime la transa 5 si mi s-a dat o mica marire de vreo 50 lei. Acum 01.02.2022 mi se transmite ca trebuie ... (vezi toată discuția)