avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Bună ziua , locuiesc în București, sector 3 , am depus cerere de restituirea taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, în martie 2018, încă nu sa efectuat plata. Pentru a verifica dacă cererea a fost sau nu respinsă (până în prezent nu am nici o confirmare sau infirmare) unde mă pot adresa? Trebuie să depun încă o dată cererea respectivă? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
Vraciu11, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare taxă auto Vraciu11 Vraciu11 Bună ziua , locuiesc în București, sector 3 , am depus cerere de restituirea taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, în martie ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu (prima inmatriculare) ifronea ifronea buna ziua; ma intereseaza sa stiu cum se face procedura prealabila la Finante? cine a facut-o il rog sa ma ajute si pe mine; ma intereseaza in mod special ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare GGhinea GGhinea Buna ziua, vreau sa recuperez taxa de prima inmatriculare dar nu mai am chitanta cu care sa fac dovada ca am platit. O pot recupera de undeva? Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)