avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare voluntare societate,lipsa activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare voluntare societate,lipsa activitate

Societate care nu mai are activitate,iar la o anumita data va expira contractul ptr sediu social si nu dorim prelungire.
Prima etapa vom demara procedura concedierii colective.
Ce pasi ar trebui urmati la Reg.Comertului dupa asta?
Se doreste dizolvarea voluntara,nu exista datorii catre anaf sau alti creditori.
Vrem ca la expirarea sediului social sa inchidem tot,legal
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:28, 21 Iunie 2018
Va rog sa cititi informatiile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu societate in dizolvare r.nitulescu r.nitulescu Buna! Va rog sa imi spuneti parerile voastre aveti cu privire la urmatoarea situatie: am un SRL care nu a avut niciodata activitate/salariati etc, prin ... (vezi toată discuția)
Sediul social expira azi, dosarul de radiere firma este deja pe rol, insa mi se cere sa ofer dovada mutarii sediului MStroe MStroe Buna ziua, Am o problema. Am avut incheiat un contractde gazduire a sediului social cu o firma de avocatura pentru un an. Acesta expira azi, 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Durata de functionare expirata gyandy gyandy Buna ziua. Am vrut sa dizolv si sa lichidez un SRL.care este inactiv de 27 de ani,in statut este durata trecuta 25 ani. Am depus actele la ORC ,le-au acceptat ... (vezi toată discuția)