avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire detasare

Am un salariat detasat din data de 12.12.2017-11.06.2018. Cand trebuia sa ii fac prelungirea pe inca 6 luni si cum trebuie inregistrat in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 22 Iunie 2018
In REVISAL trebuia operat cel târziu în ziua anterioară datei de începere/încetare a detașării salariatului.

In speta, in data de 10.06.2018.

Pasi :
Operatia de modificare se poate face apasand butonul "Prelungire" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Detasare".

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste de a fi prelungita detasarea si se apasa butonul Continuare.

In ecran se va completa : Data sfarsit detasare: se selecteaza din controlul data calendaristica, data pana la care se doreste prelungirea detasarii.

Se salveaza datele si se genereaza apoi fisieril care se depune/transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal prelungire detasare. GrosuMaria GrosuMaria Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg ... (vezi toată discuția)
Revisal tatianamicu tatianamicu am un salariat care a fost detasat pe perioada 01.06.2012-31.10.2012, iar cu data de 01.11.2012 si-a depus demisia. Cum trebuie sa procedez la revisal. Mai ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in revisal la detasare IMAGINE28 IMAGINE28 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru transmiterea in Revisal a unei detasari la o alta societate din tara. Se mai face si ... (vezi toată discuția)