avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este salariul care mi se cuvine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este salariul care mi se cuvine

sunt angajata la o societate in calitate de lucrator comercial, pe contractul individual de munca am trecut salariul brut de 661 lei. mentionez ca am liceul si facultatea(stiinte economice) terminate iar in prezent urmez masteratul. vreau si eu sa stiu ce salariu trebuie sa am trecut pe cim. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:49, 3 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Avand in vedere ca functia pe care v- ati angajat nu este prevazuta cu studii superioare , salariul din cartea de munca este legal. De altfel, in ultima vreme, ITM- urile nu au mai acceptat ca in contractele de munca sa fie stipulate salarii mai mici decat cele prevazute legal pentru un nivel de studii( este vorba de studiile necesare incadrarii functiei si nu de studiile dumneavoastra).
Cu stima !
insa ceva tot imi este neclar, stiu ca salariul minim brut pe cim, ar trebui sa fie de 720 lei,pentru ca am liceul teminat.
720 lei primiti daca prestati o activitate pe un post pentru care conditia de baza este calificarea profesionala aferenta acelui post, nicidecum pentru ca ati terminat liceul. Puteti avea si studii superioare, daca ocupati un post de necalificat veti fi salarizat cu un salariu aferent muncitorului necalificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura RACF RACF lucrez la o firma de constructii la care am aflat ca exista contract colectiv la nivel de ramura.as dori sa stiu indicii de salarizare avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu ??? jax jax Am absolvit facultatea (4 ani,zi,studii superioare) in iulie 2008 si din octombrie 2008 m-am angajat,beneficiind de subventie (2 x salariu minim = 2 x 540lei = ... (vezi toată discuția)