Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata unei amenzi ...

Buna ziua , am si eu o nelamurire privind plata unei amenzi data de catre jandarmerie in legatura cu , consumul de bauturi alcoolice in spatiu public . Am luat 100 de ron amenda si as dori sa achit jumatate din ea , ea nefiind cu 48 h , dublarea ei , ajungand la 200 ron , este taiat acel 48 h .
Patronul unde lucrez , ne va mari salariile in curand si nu as vrea sa afle despre ea . Neachitarea ei in integral , mai apare la ANAF , Finante ...
Astept un raspuns ...

Alte discuții în legătură

Plata unei amenzi la jumatate din suma totala ,data de catre jandarmerie ! VictorAnonim VictorAnonim Salutare , acum o luna in urma am luat o amenda de la Jandarmerie , pentru ca am consumat alcool in fata unui bar care nu avea terasa , iesisem sa vorbesc cu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice. pot sa achit jumatate din minim? BalescuDaniel BalescuDaniel am luat o amenda pt tulburarea linistii publice in valuare de 200 ron . as vrea sa stiu daca o achit in 48 de ore , platesc jumate , adica 100 ron ?..sau acest ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)