CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Cris199028 
	    	Utilizator

Cris199028 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ifigenia2005	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare, din domeniul penal. .
O persoana condamnata nedefinitiv la 4 ani si 3 luni, aflandu-se in arest la ... (vezi toată discuția)
	                    ifigenia2005	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare, din domeniul penal. .
O persoana condamnata nedefinitiv la 4 ani si 3 luni, aflandu-se in arest la ... (vezi toată discuția)

Geopavel30	                   

Buna ziua! În prezent am calitatea de suspect într-un dosar penal, pentru infracțiunea prevăzută de art. 336 Codul Penal, mai exact conducerea cu permisul ... (vezi toată discuția)
	                    Geopavel30	                   

Buna ziua! În prezent am calitatea de suspect într-un dosar penal, pentru infracțiunea prevăzută de art. 336 Codul Penal, mai exact conducerea cu permisul ... (vezi toată discuția)

lazurcamarinica	                   

sotul meu a primit o condamnare definitiva ptr art.215 de 4 ani in octombrie 2010  ,in care sunt cuprinse si 2 pedepse cu suspendare ptr fapte concurente. A ... (vezi toată discuția)
	                    lazurcamarinica	                   

sotul meu a primit o condamnare definitiva ptr art.215 de 4 ani in octombrie 2010  ,in care sunt cuprinse si 2 pedepse cu suspendare ptr fapte concurente. A ... (vezi toată discuția)