Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			~ final discuție ~
 Liveros1995	                   

Buna ziua,
Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier...
Datorita ... (vezi toată discuția)
	                    Liveros1995	                   

Buna ziua,
Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier...
Datorita ... (vezi toată discuția)

ionut1559	                   

Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
	                    ionut1559	                   

Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)

georgegeo2014	                   

Am avut permisul suspendat pe o perioada de o luna de zile (pt staionare la semafor pe linia de tramvai). Apoi la 3 sapt am condus sub influenta alcoolului ... (vezi toată discuția)
	                    georgegeo2014	                   

Am avut permisul suspendat pe o perioada de o luna de zile (pt staionare la semafor pe linia de tramvai). Apoi la 3 sapt am condus sub influenta alcoolului ... (vezi toată discuția)