avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reclama firma
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reclama firma

Am un sediu de firma in casa pe care o detin. Pot sa pun un banner sau un placaj cu numele firmei pe peretele constructiei mele sau am nevoie de autorizatie? Daca nu e nevoie de autorizatie, trebuie cel putin declarat la primarie ca sa platesc ceva taxe? Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Reclama firma Oana_g_Oana Oana_g_Oana Buna ziua. Detin o firma care isi are sediul in casa personala. Daca pun un banner sau o reclama luminoasa pe peretele casei, in curte, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Reclama pe bloc. pres. asoc. de locatari a spus ca semnatura mea nu conteaza shalimar shalimar Saptamana trecuta a venit presedintele de asociatie la mine pt a-i semna aprobarea de a pune reclama pe peretele exterior al blocului, pe partea unde am si eu ... (vezi toată discuția)
Taxa afisaj, publicitate cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Am doua intrebari. O persoana care posteaza un banner cu scop de reclama/publicitate pe fatada unui bloc, de unde are nevoie de autorizatie : de la ... (vezi toată discuția)