avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reclama firma
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reclama firma

Buna ziua. Detin o firma care isi are sediul in casa personala. Daca pun un banner sau o reclama luminoasa pe peretele casei, in curte, am nevoie de autorizatie? Daca nu am nevoie, trebuie totusi sa anunt la primarie si sa platesc ceva taxa?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 11:46, 24 Iunie 2018
da ! la primarie cu taxa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banner publicitar pe bloc dragu_marius86 dragu_marius86 Buna ziua.Ca locatar in acest bloc am ales sa imi instalez un banner publicitar pe peretele blocului , exact sub pervazul meu. Am fost luat la intrebari de ... (vezi toată discuția)
Reclama firma Oana_g_Oana Oana_g_Oana Am un sediu de firma in casa pe care o detin. Pot sa pun un banner sau un placaj cu numele firmei pe peretele constructiei mele sau am nevoie de autorizatie? ... (vezi toată discuția)
Taxa afisaj, publicitate cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Am doua intrebari. O persoana care posteaza un banner cu scop de reclama/publicitate pe fatada unui bloc, de unde are nevoie de autorizatie : de la ... (vezi toată discuția)