avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport simplu electronic - nelamurire
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport simplu electronic - nelamurire

Buna ziua.
Prietena mea implineste luna viitoare pe 15 iulie varsta de 18 ani, si vrea sa isi faca pasaport simplu electronic pe 5 ani.
Intrebarea mea este in legatura cu acordul parintilor, din cate am inteles trebuie ca parintii sa isi dea acordul (sunt de acord sa isi faca pasaportul) doar ca ceea ce nu inteleg este unde trebuie sa dea aceste declaratii ca sunt de acord, la un notar sau in momentul in care face pasaportul?

Daca ma poate lamurii cineva si cu taxa de pasaport, cum se poate platii de la o banca? Am citit pe internet dar totusi parca am o retinere ca nu va fi bine efectuata plata. Ea vrea ca Luni sa mearga sa plateasca aceasta taxa in oras la o banca dupa care Marti sa mearga sa isi faca pasaportul.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 21:33, 23 Iunie 2018
Acordul parintilor este necesar in forma autentica la un notar public.
Taxele se pot plati la orice banca, online cu card bancar, prin mandat postal, etc. Puteti accesa urmatorul link [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere dana 50 dana 50 Buna,as dori sa stiu cum se face a plati pensia de intretinere?se face prin posta? cum si in ce fel?(e pensia de intretinere care trebuie platita ptr. un ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere - major - metoda plata denissapili99 denissapili99 Buna ziua. Acum un an mama a avut un proces cu tatal meu pentru majorarea pensiei de intretinere, iar anul acesta am devenit majora, insa am facut dovada cum ... (vezi toată discuția)
Plata impozit local pentru un teren din alta localitate decat cea de domiciliu alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am mostenit un teren care se afla pe raza administrativ teritoriala a orasului Mioveni, insa eu nu ... (vezi toată discuția)