avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului...

Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum...
Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta forma de dilema. Stim cu totii de gripa porcina. Iarasi cu totii stim de isteria declansata, alimentata in cea mai mare parte, de presa. Acum, referitor la controversatul vaccin, este sau nu obligatoriu? Am citit mult despre acest vaccin, iar articolele contra sunt cu mult mai multe decat cele pro. Am inteles ca poate avea efecte adverse ingrijoratoare, iar testarea lui s-a facut in pripa. Eficacitatea, de asemeni, redusa, din ce spun chiar medicii. M-a frapat atitudinea dlui dr. Streinu Cercel; o atitudine....,hmm.., venita parca din istorie...
Daca eu nu doresc acest vaccin si nu vreau ca ai mei copii sa fie vaccinati, ce pot "pati"? Sau cum ma pot "apara", iata, nu de gripa, ci de "grija" altora de a ma "vedea sanatos", cu orice pret?!...
Multumesc anticipat si sa aveti pururi tot binele....
PS. Nu tratez subiectul gripei cu usurinta; aceasta gripa exista, Dumnezeu stie de unde aparuta... Cunosc prevederile CP in cazul in care "imprastii" virusul, in cunostinta de cauza. Ma refer doar la dreptul meu (daca mai am acest drept), de a primi sau refuza, un tratament medical.... Si daca privitor la copii, mai am dreptul de a-mi da sau nu acordul, cu privire la vreun ipotetic tratament.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
alex9ys, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:48, 3 Decembrie 2009
godspeed a scris:

Este cat se poate de clar ca avem de-a face cu interese financiare.

Corect. Sa nu uitam cat profit au putut face producatorii asa-zis-ului vaccin impotriva aviarei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H1n1 handsu handsu Gripa porcina este o exagerare - concluzioneaza CBS News din SUA . Cele mai recente date WHO sustin , ca in intreaga lume exista 415 mii de imbolnaviri ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea fortata este legala? Pinkmammy Pinkmammy Se aud atatea despre vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine. Este legala vaccinarea fortata cu un vaccin netestat suficient pe termen lung? Cum ne ... (vezi toată discuția)
Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)