avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma cu datorie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma cu datorie

Buna ziua! Am o firma cu datorie la furnizori si la paypoit, dar doresc sa vand din cauza unor probleme de sanatate, un prieten doreste sa-l cumpere tot cu datorii, eu o sa mai raspund de datori?
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 09:16, 25 Iunie 2018
Datoriile sunt ale firmei nu ale dvs si raman ale firmei dupa momentul preluarii. Contractul de cesiune intre vechiul asociat si cel nou ar putea sa prevada raspunderea subsidiara a acestora pentru acele datorii si va trebui inregistrat / notificat corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza cesune ContSters56278 ContSters56278 In ce masura este protejat cesionarul (in cz unei cesiuni de SRL) de actele incheiate de asociatii si administratorul firmei anterior cesiunii . Daca ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma vanduta ulterior juann juann Va salut ! Ridic o problema de drept comercial , cred. Firma X (furnizor) a incheiat cu firma Y (beneficiar)un contract comercial , firme Y depunand un BO ... (vezi toată discuția)
Firma ionescu_ady ionescu_ady buna ziua la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net firma functioneaza ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)