avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto

Daca am achizitionat un autoturism in 2017 si actele sunt pe vechiul proprietar ,si detin doar contract vanzare cumparare plus trecuta la impozit pe mine sunt obligat sa o transcriu ? Si transcrierea la RAR se poate face si cu asigurare pe o luna de zile? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:30, 25 Iunie 2018
Dispozitia in vigoare de la 20.05 obliga cumparatorul in termen de 90 de zile de la achizitie bun mobil sa finalizeze procedura de inmatriculare=notare auto pe rol fiscal si inmatriculare la SPR evidenta auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Vânzare masina IonuțBogdanCirtiu IonuțBogdanCirtiu Daca eu am vândut o mașină în urma cu 2 luni și știu sigur ca respectivu nu a trecut-o pe el, specific sa vândut cu contract de vânzare cu fiscal pe ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)