avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIE DE STAT NEPRIMITA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIE DE STAT NEPRIMITA

Buna ziua,
Din luna august, alocatia de stat a copilului meu in varsta de 5 ani, nu a mai fost trimisa in ziua fixata lunar, prin posta. Dupa multe intrebari pe la primarie, postas, casa de pensii, am ajuns si la Agentia de Prestatii Sociale a mun Bucuresti, care au spus ca apar de 2 ori trecuta in baza lor de date, cum ca as figura si in Bucuresti si in Giurgiu, cu toate ca am primit alocatia numai din Bucuresti, de 2 ani, cand s-a facut mutarea de la Giurgiu la Bucuresti.
Am tot trimis copie dupa certif de nastere al copilului, dupa buletinul meu, dupa cererea din 2007 de renuntare la Giurgiu cu mutare pe Bucuresti, dar nimeni nu binevoieste sa imi raspunda.
Se poate rezolva fara sa merg la sediul lor si a sta la cozile interminabile, acest lucru fiind practic imposibil, imi lipseste timpul necesar.
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: MihaelaBog , utilizator 11:49, 4 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Puteti trimite o notificare( adresa cu solicitarea expresa de rezolvare a situatiei) printr- o scrisoare recomandata cu confirmare de primire pe adresa Directiei de asistenta sociala a MMFPS. In aceasta adresa le explicati situatia, le expediati anexat dovezile justificative( copii ale certificatului de nastere al copilului, copie CI a dumneavoastra cu adresa de domiciliu, a cererii dumneavoastra). Tot in notificare specificati si faptul ca in cazul nerezolvarii situatiei, va rezervati dreptul de a actiona legal pentru obtinerea celor solicitate si a daunelor produse.Asteptati raspuns. in functie de acesta ma puteti contacta ulterior.
Cu stima !
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
Va multumesc, am trimis prin posta recomandata cu confirmare deprimire si astept de 2 luni, iar la nr de telefon de la institutie nu raspunde nimeni.
Cred ca singura solutie este sa merg acolo sau sa mai astept, altceva nu se poate face?
Recunosc faptul ca ma voi adresa instantei nu l-am adaugat.
Buna ziua !
Daca mai aveti rabdare, faceti acelasi lucru, trimitand de asta data o adresa catre MMFPS( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale) in care le expuneti cele intamplate, in special ca nu vi s- a raspuns de la Directie. Dupa aceea, adica inca 30 de zile, va puteti adresa instantei.
Va astept cu un mesaj dupa aceea !
Cu stima !
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pe card VeneraM VeneraM Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cetatenie romana-olandeza !? Sfroxana Sfroxana Buna seara, Sunt intr-un mare impas si la fel ca multi altii spre sa gasesc ajutor aici, pentru ca nu stiu de unde sa incep sa rezolv aceasta problema. - in ... (vezi toată discuția)
Acordare retroactiva alocatie copil ancutadraguta ancutadraguta Buna ziua, Am un copil in intretinere, si mi-am schimbat domiciliul acum 2 ani, timp in care nu am facut mutarea dosarului de alocatie, distanta fiind mare ... (vezi toată discuția)