avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere de majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere de majorare pensie alimentara

Buna ziua,
Care este procedura in cazul in care doresc sa introduc o actiune de majorare a pensiei alimentare fara a mai apela la un avocat ( imi lipsesc posibilitatile materiale), as putea depune o astfel de cerere la tribunal, cum trebuie formulata, ce acte trebuiesc atasate, in fine ce trebuie sa fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MihaelaBog , utilizator 11:34, 5 Noiembrie 2009
Multumesc.
Sigur ca ma descurc, dar vroiam sa aud cat mai multe sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie de intretinere delia_cj delia_cj Buna ziua, Cum ar putea sa-i fie verificate periodic veniturile fostului sot fara sa depun de fiecare data cerere de majorare a pensiei de intretinere la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara krisztinasocaciu krisztinasocaciu Buna seara. In legatura cu pensia alimentara am o nelamurire. Am divortat fara avocat .....pensia alimentara s-a hotarat 25% din veniturile realizate de ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de întreþinere buiavasi buiavasi Am în întreţinere un copil în vîrstâ de 12 ani, eleva in cl.VII.As dori sa stiu cum se procedeaza în situaţia în care doresc sa il dau în judecată ... (vezi toată discuția)