Raport medico-legal de necropsie foarte întârziat, motiv pentru care am probleme și cu un credit rămas după tata (decedat în octombrie 2017). Cum ar trebui să procedez?
Buna ziua! Tatăl meu a decedat în data de 29.10.2017...seara pe 28.10.2017 spunea ca ii e somn și e obosit și dimineața nu s.a mai trezit... La momentul respectiv am chemat SMURD. UL însă pt ca decesul a avut loc la ora 6 și SMURD. UL a venit la ora 9......a fost chemat INML. UL și l.au ridicat pt autopsie.... Pe 30. 10. 2017 am ridicat cadavrul de la INML iar pe certificatul constatator de deces la cauza decesului apare cauza neprecizata. Dosarul a ajuns acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul București fiind un dosar penal de moarte suspecta și din ianuarie 2018 și pana în prezent am depus cereri de eliberare a unei copii al raportului medico-legal de necropsie, însă nu primesc niciun răspuns... Nici ca e gata autopsia, nici ca e încă în lucru.... Efectiv merg depun cereri lunar...dar nu primesc niciun răspuns. Cum ar trebui sa procedez sa primesc un răspuns? Au trecut totuși 8 luni de la deces și eu încă nu cunosc cauza morții.... Efectiv nu înțeleg ce s.a intamplat vreau sa știu și sa ma liniștesc.... Plus de asta am rămas și cu o rata de 1400 lei lunar pentru care tata avea asigurare însă nu pot sa demareze închiderea contractului de credit pana nu am rezultatul autopsiei.... Am depus și cerere de audienta la procuror însă sunt ignorata total... Cum ar trebui sa procedez???? :( Va mulțumesc anticipat!
A emis ordonanță de clasare dna procuroare. Nu este vorba de sinucidere ci de o intoxicație accidentala cu medicamentația prescrisa de doctor. Dosarul era cercetat pentru omor, dar având în vedere probele nu s.a pus problema unui omor.