Daca ei nu stiu, atunci este destul de grav. Trebuie schimbat administratorul si eventual cenzorul si presedintele.
Cand mai intrebati aceste chestiuni, intrebati in scris (dublu ex. ). Daca raspund tot asa - ca noi nu stim, ca operatiunile sunt facute de computer, trebuie sa va adresati primarului localitatii.
Succes!
buna, in urma adun gen a propr. nu s-a afisat nimic in leg. cu hotararea acesteia.sa fac cerere catre asociatie sau sesizare la primarie?
cf.legii 230 ar fi obligatorie afisarea hotararii adun.gen
Doamna,
Dvs. ati intrat pe forum si ati intrebat despre penalizari. Lasati hotararile AG - deocamdata.
Intrebati doar chestiunile legate de penalizari - cum se aplica, la cate zile, care este procentul aprobat, daca au un regulament intern pe tema aceasta, daca acest regulament a fost adus la cunostinta proprietarilor.
Functie de raspuns, mergeti sau nu mergeti la primarie.
eu am fost deja la primarie spunand ca presedintele nu este proprietar al vreunui apt .din bloc.Pe 26.06 .18. a avut loc adun.gen. a propr, care urma sa stabileasaca noul presedinte ceea ce nu s-a intamplat deoarece proprietarii doresc sa ramana aceeasi pers. de dinainte si care nu are calitatea de proprietar.intrebarea cu penalitatile este o alta problema . prin urmare eu va cer sfatul in privinta afisarii hotararii de adun.gen. pt ca in lege este mentionata ca fiind obligatorie.multumesc, o zi frumoasa!
Penalizari
andyc25
Buna ziua,
Am rugamintea de a-mi spune care este procentul care se aplica in cazul neachitarii intretinerii si dupa cate zile se aplica?
Doresc sa va intreb ... (vezi toată discuția)