avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am voie cu eleron la masina?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am voie cu eleron la masina?

Am venit acasa cu o masina modificata cumparata din Anglia. Am fost sa imi fac itp-ul la ea si cei de acolo au spus ca trebuie sa dau jos tot ce e modificat si anume spoiler,toba sport,suspensiile, ca nu am voie cu ele in Romania. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: CaragialeCatalin , utilizator 18:36, 27 Iunie 2018
Pretentia inspectorilor este intemeiata
Nu se admit modificari neomologate
Dar daca o inmatriculez aici in Romania nu pot sa le omologhez atunci?
RAR poate sa nu le omologheze daca producatorul marcii vehiculului nu da acordul
Deci daca as merge la reprezentanta la Toyota si ei si-ar da acordul as putea sa le omologhez si sa le pastrez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Becuri led h4 pentru faruri ilegale? Stroie_Stefan Stroie_Stefan Buna ziua. Am achizitionat din comert o pereche de becuri led H4 pentru autoturismul meu. As dori sa stiu daca risc sa fiu oprit de agentii de circulatie in ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un aututurism inmatriculat romania in luna iulie ... draghici_mariusc draghici_mariusc Am cumparat un aututurism inmatriculat Romania in luna Iulie 2020,in care, in actele masinii este trecuta o alta putere a motorului decat cea reala,fiind ... (vezi toată discuția)