avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN pentru servicii de biostatistica si ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN pentru servicii de biostatistica si bioinformatica.

Buna seara,
as fi recunoscator daca m-ati puta ajuta cu alegerea codurilor CAEN pentru urmatoarele activitati: cod CAEN pentru servicii de biostatistica si bioinformatica. De asemenea m-ar interesa pentru workshop pentru diferite terapii alternative precum diete, meditatie, exercitii. Mentionez ca nu sunt din domeniul sanatatii. Azi mi-a amanat dosarul pentru codul CAEN" 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana" din cauza faptului ca nu sunt din domeniul medical.
Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
andreilazar9, utilizator

Alte discuții în legătură

Codul caen 8690 OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU ce activitati prevede codul CAEN 8690 ?puteti sa il prezentati mai detaliat va rog. (vezi toată discuția)
Cod caen pentru mini bar si terapii alternative. catalina00 catalina00 Buna ziua, Ce coduri caen se potrivesc pentru activitatile: mini bar, terapii alternative si formator? Astfel incat intr un salon sa se poata vinde ... (vezi toată discuția)
Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)