petre.giurgi@yahoo.com 
	    	Utilizator

petre.giurgi@yahoo.com 
	    	Utilizator	    

Ati facut de bunavoie acele
investitii....
 petre.giurgi@yahoo.com, utilizator
 petre.giurgi@yahoo.com, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ali77mada	                   

Buna ziua. 
Locuiesc intr-o casa construita in 1960. In spatele casei am o bucatica de teren pe lungimea terenului, intr-o parte este de 60 cm iar in partea ... (vezi toată discuția)
	                    ali77mada	                   

Buna ziua. 
Locuiesc intr-o casa construita in 1960. In spatele casei am o bucatica de teren pe lungimea terenului, intr-o parte este de 60 cm iar in partea ... (vezi toată discuția)

andrei8811	                   

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Acum aproape 2 ani , ni s-a dat o casa la munte, veche , construita in anii 1930. Casa ce a fost a bunicii sotiei mele ne-a ... (vezi toată discuția)
	                    andrei8811	                   

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Acum aproape 2 ani , ni s-a dat o casa la munte, veche , construita in anii 1930. Casa ce a fost a bunicii sotiei mele ne-a ... (vezi toată discuția)

romanaplumb	                   

Buna seara,
as vrea un sfat cu privire la situatia mea: mama este proprietara casei parintesti iar in 2011 eu am dat fratelui meu o inturnare pt acest ... (vezi toată discuția)
	                    romanaplumb	                   

Buna seara,
as vrea un sfat cu privire la situatia mea: mama este proprietara casei parintesti iar in 2011 eu am dat fratelui meu o inturnare pt acest ... (vezi toată discuția)