avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectare decizie detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectare decizie detasare

Buna ziua, cum pot corecta o decizie de detasare in care s a gresit dta de sfarsit detasare, iar persoana care a intocmit acea decizie nu mai lucreaza la unitate? Daca puteti va rog sa ma ajutati cu un model. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
BOSKY, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 28 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin emiterea unei decizii rectificative.

DECIZIE RECTIFICATIVĂ
a Deciziei nr. ......


Având în vedere ......................................... şi faptul că, în urma verificării Decziiei nr. ............................... s-a strecurat o eroare materială, în sensul că data de sfarsit a detasarii dlui ................ de la societatea .......................................... la societatea ......................................................
în scopul îndreptării erorii materiale, se dispune:

Art. I – Art. .... din Decizia nr. ................................ se rectifică și va avea următorul cuprins:
........................................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala in sentinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In sentinta civila de divort s-a gresit numele. Cum pot rectifica greseala? Aveti un model de indreptare a greselii? Va multumesc (vezi toată discuția)
Va rog, o explicatie, art. 278 alin. 3 c.proc.pen !!! ContSters359084 ContSters359084 La ce se refera acest articol ? Aceasta solutie? În baza art. 278 C.proc.pen., dispune din oficiu îndreptarea erorii materiale strecurate în ... (vezi toată discuția)
Ordonanta procuror dna Moment Moment In anul 2010 DNA trimite un dosar spre judecata. In 2015 procurorul Dna se sesizeaza din oficiu pe motiv ca in cuprinsul rezolutiei de incepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)