avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Liceu terminat fara diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Liceu terminat fara diploma de bacalaureat

Buna ziua ,
Ma pot angaja in cadrul unei firme pe postul de facturist fara diploma de bacalaureat ? Mentionez ca am diploma de terminare a 12 clase si diploma de tehnician! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 19:46, 29 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da ! Fara probleme !

viorel55 a scris:

Da ! Fara probleme !

Merci.
Intreb asta pentru ca acum o saptamana am avut o situatie neplacuta la un ultim loc de munca. Dupa aproape o luna nu au vrut sa imi faca contract de munca pe postul de reprezentant vanzari din cauza lipsei diplomei !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, asta tine de politica de cadre a firmei, dar nu este universala. Rezolva problema bacului ca sa nu mai ai surprize d-astea..
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de ajutor de somaj daca nu iau bacalaureatul? andudj andudj Buna ziua , vreau si eu sa stiu daca in urma absolvirii a 12 clase la sfarsitu anului scolar voi primi o diploma prin care se atesta ca am terminat 12 clase , ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe functie andrei1988 andrei1988 :in prezent lucrez ca electromecanic intr-un hotel ,iar in fisa postului scrie ca inlocuiesc tehnicianul , dar in cartea de munca scrie ca sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am deschis o firma si vreau sa ma incadrez ca tehnician ... clavl23 clavl23 Buna seara, Am deschis o firma si vreau sa ma incadrez ca Tehnician IT, am 12 clase terminate pe profilul Mate-Info (fara diploma de BAC). Am si experienta ca ... (vezi toată discuția)