avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Bună am și eu o întrebare, dacă eu am primit o transa din bani restul le voi mai primi? Eu am plătit taxa în 2010
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 22:00, 30 Iunie 2018
Da, ii veti primi. Mergeti, totusi, la ANAF si interesati-va care este procedura in cazul dv!. Au fost cazuri in care au solicitat depunerea cererii de restituire chiar si celor care au depus hotarari judecatoresti si au primit una-doua transe sin suma. Va trebui sa aveti si un cont bancar pe care sa-l indicati pentru a vi se vira suma de bani datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire doar partiala a taxei de poluare la cerere dragos_1999 dragos_1999 Am facut dosarul cu actele necesare si l-am inaintat la ANAF cu nr. inregistrare 236705 din 04.05.2016. A fost \"aprobat\" pentru ca pe data de 02.09.2016 mi ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto - dobanda? Fedain Fedain Buna ziua, In decursul anului trecut, in luna August (2018), am depus cererea la ANAF sector 3 pentru restituirea taxei auto, achitata undeva prin 2012 ... (vezi toată discuția)
Restituire dobanda taxa auto Emran99 Emran99 Am castigat prin hotarere judecatoreasca restituirea taxei+cheltuieli de judecata precum si a dobanzii.In momentul inaintarii dosarului catre ANAF,mi s\'a dat ... (vezi toată discuția)