avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe salariu

Buna ziua.
Daca am un salariu net de 2200 lei, si urmatoarele retineri pe statul de plata, CAR = 500 lei si pensie alimentara = 500 lei, ...si primesc de la BEJ infiintarea unei popriri in valoare totala de 10.000 lei, care este suma / luna care poate fi retinuta pentru stingerea popririi?
Eu zic ca 100 lei/luna!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:19, 1 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Maxim 50% din venitul lunar net (1.100 lei) , și se împarte între creditori.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma poate fi obligata sa plateasca retroactiv o pensie alimentara prin ordonanta de poprire? vaylet vaylet Se poate plati retroactiv pensia alimentara, atat timp cat instanta a trimis ordonata de poprire la firma unde lucreaza fostul sot?(mi-a fost confirmat ca au ... (vezi toată discuția)
Situatie poprire anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie, cu referire la un salariat, care in momentul de fata are infiintata 2 popriri asupra salariului net ... (vezi toată discuția)
Calculul venitului net supus popririi iovareliza iovareliza Pentru calculul venitului net supus popririi, atunci când o rată CAR este inclusă în salariu, se scade mai întâi suma ratei CAR din venitul brut, apoi se ... (vezi toată discuția)