avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... este necesara viza de flotant?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

este necesara viza de flotant?

locuiesc cu chirie in baza unui contract legalizat si am domiciliul in buletin la o alta adresa in acelasi oras.ma intereseaza daca pentru a fi in legalitate % este necesara si viza de flotant pe adresa unde locuiesc efectiv cu chirie avand repet contract de inchiriere legalizat .va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:42, 3 Noiembrie 2009
Da, nu numai ca este necesara, este si obligatorie. Mergeti la sectia de politie de care apartine condominiul in care locuiti acum, impreuna cu proprietarul care sa aiba asupra lui
- CI
- actul de proprietate al imobilului.
Altfel riscati amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat ... uncetatean uncetatean Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat fără acordul proprietarului?(nu e vorba de viza de flotant) .Având în vedere ca buletinul se ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Mutatie adresa buletin ioana2525 ioana2525 Parintii mei au luat un apartament pe numele lor in care locuiesc eu si sotul meu. Trebuie sa facem mutatia adresei noi in buletin? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)