avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa in perioada de preaviz

Sunt in perioada de preaviz ,mai am pana pe 9 iulie. Nu mi-au dat bonurile de masa sub pretextul "esti in perioada de preaviz si nu primesti bonuri, nu ai continuitate" desi bonurile sunt pe luna mai. Am drepturile la acele bonuri? De ce lege ma pot folosi? Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 1 Iulie 2018
Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.

Tichetele de masa in baza a ce sunt acordate ?
Tichetele de masa nu au o baza contractuala. Sunt date pentru fiecare zi lucratoare. Dar apar in statul de plata.
Atunci daca nu au o baza de acordare, angajatorul poate decide orice cu privire la acordarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La demisie tichetele de masa se opresc iul-raz iul-raz daca am fost obligat sa imi dau demisia de la firma unde am lucrat au dreptul sa imi opreasca tichetele de masa pe luna care am lucrat ?Tinand cont ca acum se ... (vezi toată discuția)
Se iau bonuri de masa daca sunt in preaviz? CipryCypri CipryCypri buna. As dori sa stiu daca pot lua bonuri de masa daca sunt in preaviz?? firma unde lucrez ne-a comunicat ca cei care sunt in preaviz nu mai iau bonuri de masa ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa in perioada de preaviz cf art 65, pct1 Elbi28 Elbi28 Dupa incheierea concediului de 2 ani pentru crestere copil, am fost concediata cf art 65, alineat 1. In decizia de concediere angajatorul ma informeaza ca ... (vezi toată discuția)