avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Ajutati.ma va rog frumos intr.o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Ajutati.ma va rog frumos intr.o problema.Sunt insarcinata ...

Buna ziua!Ajutati.ma va rog frumos intr.o problema.Sunt insarcinata in 20 de saptamani.Din mai multe motive,dintre care si faptul ca nu prea mai pot merge in continuare la lucru,pun in pericol sarcina,as vrea sa intru in concediu prenatal si postnatal cat mai repede.Stiu ca sunt obligatorii 42 de zile postnatal,dar am auzit ca poti ramane si cu mai putine doar ca nu sunt platite.Pe mine ma intereseaza sa fie platit prenatalul,nu conteaza ca raman descoperita cu postnatalul.Pot face lucrul acesta?Sa raman si cu 10 zile de postnatal de exemplu?Daca da,cand cer suspendarea contractului si cand depun dosarul pt indemnizatie?Multumesc.
Nu vreau sa intru in concediu de risc maternal pt ca financiar nu.mi este ok.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
Georgiana D., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 2 August 2023
Aveti zile de concediu de odihna? ... care este data prezumata a nasterii?
Data nasterii este 15 decembrie,zilele de co le voi lua luna asta..Nu vreau risc maternal pt ca e mai putin platit decat prenatalul si.mi va afecta indemnizatia,plus ca vreau sa aplic pt un credit bancar unde.mi trebuie venit cat mai mare.Iar eu as vrea sa intru cat mai repede in prenatal pt ca pun sarcina in pericol mergand la lucru din cauza conditiilor de lucru.De asta vreau sa stiu daca pot face cum am intrebat in postare.Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Aveti zile de concediu de odihna? ... care este data prezumata a nasterii?

Puteti intra in prenatal se poate intra din 02.10.2023 ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil din somaj arg ramona arg ramona buna seara.am o intrebare,daca ma puteti ajuta.momentan sunt in somaj si termin somajul pe data de 30.03.2011.care este ultima data pana la care pot depune ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal, indemnizatie pentru ccc alexandra1234 alexandra1234 Buna ziua, am nevoie de un mare ajutor. sunt insarcinata in 16 saptamani si am auzit mai multe variante si nu stiu care este corecta. 1. daca intru in ... (vezi toată discuția)