avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor

Buna ziua , am și eu o intrebare , deci sunt cu o fata de un an și ne am hotărât sa ne mutam împreuna problema este ca ea are 17 ani și eu am 23 și lucrez in armata , este adevărat ca dacă fata vine din propria inițiativa la mine și nu a fost obligată și a fost alegerea iei dar părinții iei nu sunt de-acord suna la poliție , poliția vine la mine și vorbesc cu fata și ea le spune ca a venit de buna voie și nesilita de nimeni și nu vrea sa plece ce se intampla atunci și in caz de părinții iei depun o plângere pe numele meu chiar daca eu nu am forțat-o cu nimic a fost alegerea iei și numai aia , imi poate face dosar penal ? Și dacă nu ce este de făcut ....
Cel mai recent răspuns: Meganicu , utilizator 15:22, 3 Iulie 2018
Chiar daca formuleaza plangere penala parintii fetei tinand cont de varsta acesteia dvs nu ati savarsit nici o infractiune.
Bine dar am fost la poliție și iei mi-au zis ca trebuie sa fie de-acord ambi părinți ca sa sa se mute , si i-am întrebat dacă eu care lucrez in armata , părinții in cazul iei mama depune o plângere pe numele meu ... imi poate face dosar penal ... chiar dacă fata a venit din propria inițiativa la mine și a fost hotărârea iei și nu a fost adusă cu forța sau sechestrată ... întreb pentru ca sunt militar și nu vreau să-mi fac probleme la locul de munca .....
Up....
Ca sa nu va complicati asteptati pana face 18 ani.
E posibil sa aveti probleme in armata...
Ok, mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am varsta de 15 ani, prietenul meu 22 ani - parintii mei nu sunt de acord cu relatia elenutsa elenutsa Ma numesc Lele si am 15 ani:\">..am o mica \"problema\".. am un prieten de 4 anii..au avult loc intre noi 2 relatii sexuale:\">..de la un timp de vreme ... (vezi toată discuția)
Nevinovat - părinții unei fete de 15 ani pe care nu o cunosc aproape deloc susțin că e însărcinată cu mine Alex Floryn Alex Floryn Bună ziua sunt nou aici pe forum. În primul rând Bună ziua si imi cer scuze pt deranj. Voi incepe un scurt istoric după voi pune si intrebarea. Acum ... (vezi toată discuția)
Relatii intre o minora (13 ani) si un baiat (16 ani) - ce urmari poate avea in caz de esec? Cristia10 Cristia10 As dori un sfat in urmatoarea situatie (a unor cunostinte): Fata (virgina) - 13 ani a intretinut relatii sexuale cu un baiat de aprox 16 ani (neimpliniti) in ... (vezi toată discuția)