Buna ziua , am și eu o intrebare , deci sunt cu o fata de un an și ne am hotărât sa ne mutam împreuna problema este ca ea are 17 ani și eu am 23 și lucrez in armata , este adevărat ca dacă fata vine din propria inițiativa la mine și nu a fost obligată și a fost alegerea iei dar părinții iei nu sunt de-acord suna la poliție , poliția vine la mine și vorbesc cu fata și ea le spune ca a venit de buna voie și nesilita de nimeni și nu vrea sa plece ce se intampla atunci și in caz de părinții iei depun o plângere pe numele meu chiar daca eu nu am forțat-o cu nimic a fost alegerea iei și numai aia , imi poate face dosar penal ? Și dacă nu ce este de făcut ....
Bine dar am fost la poliție și iei mi-au zis ca trebuie sa fie de-acord ambi părinți ca sa sa se mute , si i-am întrebat dacă eu care lucrez in armata , părinții in cazul iei mama depune o plângere pe numele meu ... imi poate face dosar penal ... chiar dacă fata a venit din propria inițiativa la mine și a fost hotărârea iei și nu a fost adusă cu forța sau sechestrată ... întreb pentru ca sunt militar și nu vreau să-mi fac probleme la locul de munca .....