Bună ziua sunt nou aici pe forum. În primul rând Bună ziua si imi cer scuze pt deranj. Voi incepe un scurt istoric după voi pune si intrebarea. Acum câteva zile au venit părinții unei fete la mine in varsta de 15 ani si putin , spunând că este însărcinată cu mine. O cunosc pe respectiva din vedere si avand o prietenie de maxim un ,, salut ,, cand ne intalneam pe strada. Subliniez faptul cu nu am intretinut niciun act sexual cu ea si nici nu a fost dusă la doctor. Părinții ei au spus că se duc luni la poliție sa dea declarație.. stiti cumva ce mi se poate intampla? P.s am 23 ani si lucrez in armata. Multumesc!
Astept raspunsurile dvs si va multumesc din suflet!
Va multumesc din suflet pt timpul acordat si răspunsuri.. dar puteti sa.mi răspundeți mai amănunțit.. adică se poate oprii cercetarea la politie? Sau nu stiu..Nu vreau sa am dosar ca imi voi pierde serviciul
Incident rutier minor
bedy
Buna ziua ! Sunt un student in varsta de 20 ani cu domiciliul in Ploiesti si am patit urmatoarele : ma intorceam de la tara cu un prieten , cu masina sa ,eu ... (vezi toată discuția)