avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - evacuare de la locul de domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - evacuare de la locul de domiciliu

Buna ziua,

Doresc sa stiu si eu daca eu am buletinul facut pe adresa bunicii mele, unde am si stat de cand m-am nascut, are dreptul sa ma dea afara din casa bunica si sotul?
Propietarul are toate drepturile.
Legea nu ii permite sa ma dea afara din casa mai ales un minor, decat daca ma da un judecata si ma scoate din spatiu. Nu este asa?

viorel55 a scris:

Propietarul are toate drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem fi evacuați dintr-o locuință pe care nu există act de proprietate? Florin582 Florin582 Salut, vin la dvs cu o intrebare nefiind in cunostinta de cauza, in anul 2016 luna noiembrie tatal meu ne-a dat afara (2 copii si sotie) mai explicit, ne-a ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata din casa marinelaman marinelaman Buna ziua. M-am casatorit in 2008 si m-am mutat la sotul meu in casa fiindca asa s-a dorit la vremea respectiva. Pe buletin am adresa sotului. Stam impreuna ... (vezi toată discuția)
Am vreun drept in aceasta cauza? valentin16hz valentin16hz Va salut cu respect, am si eu o problema si vreau sa ma consult cu dumneavoastra. Mama mea nu ma primeste in casa, ea fiind proprietara casei cu clauze sa o ... (vezi toată discuția)