avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înscrierea la facultate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înscrierea la facultate

Buna ziua.Pentru înscriere la facultate se cer copii dupa diverse acte în forma legalizată sau certificată conform cu originalul. Ce inseamna asta? Se certifică de către secretariatul facultății ?Adică să înteleg că nu e obligatorie legalizarea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:43, 3 Iulie 2018
In functie de procedura facultatii, la dosar se pot pune acte certificate de autenticitate/ legalizate la notar sau secretara care verifica dosarul poate sa scrie pe copia actului, in urma compararii cu originalul - conform cu originalul, sa semneze si sa puna data.
Mai sigur este sa aveti copii legalizate de notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte inscriere inm kalula kalula Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acele copii certificate pentru conformitate de candidat. In ce constau? Mai bine zis , ce trebuie scris ? si unde ... (vezi toată discuția)
Ce este copia certificata pentru conformitate? Florentina_A Florentina_A Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele: -certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate; -actul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am aplicat la un job la stat :) tot dosarul meu era ... omuldelastat omuldelastat Buna ziua! Am aplicat la un job la stat :) Tot dosarul meu era ok, insa in anunt era specificat urmatoarele: ,,Copiile de pe actele prevăzute la alin. (1) ... (vezi toată discuția)