avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate dubla
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate dubla

Care institutie a statului poate verifica contabilitatea dubla la o societate comerciala?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Ioanichie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:10, 7 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii trebuiesc depuse seli seli Am urmatoarea situatie: -am prima pagina din declaratia 020 cu datele persoanei inregistrate , activitatea desfasurata, (tranzactii ... (vezi toată discuția)
Cod caen administratie proprietari inisor inisor Am de intocmit D 112 la o administratie de proprietari, iar din pacate nu am regasit codul caen , deocamdata. Poate ma va ajuta cineva...Cu multumiri ... (vezi toată discuția)
Srl , nu am platit darile pentru angajati catre stat ! cristinaburg cristinaburg Buna seara, Va rog sa imi spuneti si mie ce se intampla daca o societate comerciala nu plateste darile la stat ale angajatilor ( nu ale societatii pentru ... (vezi toată discuția)