avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensiealimentara minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensiealimentara minor

Buna ziua, am meseria de marinar . Inainte de a inainta procesul de divort m-ar interesa si pe mine cat ar trrebui sa platesc pensite alimentara pt un minor.? In contractul de munca este o suma care este impartita dupa cum urmeaza : salariu de baza , ore suplimentare garantate, plata pt transport si bonusul armatorului. Va intreb deoarece am fost la 2 avocati si am primit 2 raspunsuri diferite.
1 mi-a spus ca se da 25% din salariul de baza fara bonusuri , iar al 2 lea avocat mi-a spus ca se ia 25% din tot salariul incluzand bonusurile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:12, 4 Iulie 2018
1/4 din venitul net lunar. Aici includem toate veniturile , inclusiv venituri din investitii, din drepturi de autor etc.....
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Andrei Stefan Placinta, Avocat
Diurna pentru transport fiind un venit cu destinație specială, nu intră în calculul pensiei de întreținere.

Mergeți pe mâna primului avocat, că pare mai bine documentat.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza pensia alimentara pt un singur copil in cazul ... S81adi S81adi Cum se calculeaza pensia alimentara pt un singur copil in cazul unui marinar care lucreaza intre 5 si 6 luni pe an iar salariul este alcatuit din salariu de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Fmrs Fmrs Buna ziua am și eu chemare la divorț si o să plătesc pensiei alimentara fetiței mele . Întrebarea mea este : cum se calculează ?exact 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere si pentru fosta sotie alexacris alexacris am 48 de ani am fost casatorita 30 de ani cu un barbat acuma suntem in divort pt ca el doreste sa si refaca viata cu altcineva ,prima infatisare este in ... (vezi toată discuția)