avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS

Sunt pensionar MAI cu pensie militara de serviciu si lucrez la o firma privata fiind angajat cu CIM pe durata nedeterminata si intrebarea mea este daca este legala retinerea de CAS (contributie asigurari sociale) din salariu?
Cel mai recent răspuns: ovidiucostel , utilizator 21:16, 4 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
va rog sa-mi explicati pct.b de la art.141
b) veniturile din salarii și asimilate salariilor realizate de către persoanele fizice asigurate în sisteme proprii de asigurări sociale, din activități pentru care există obligația asigurării în aceste sisteme potrivit legii;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de plata a cam 2.25%pentru pensionari angajati cu carte de munca CARPENSIONARI CARPENSIONARI Confor noilor legi de salarizare societatea trebuie sa plateasca 2.25% Contributia asiguratorie pentru munca, calcalat la salariul brut. Societatea noastra ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim cf art.52 lit c - codul muncii Cosmi7 Cosmi7 Buna seara, In contextul actual, somajul tehnic implica chestiuni juridice la care caut raspunsuri. In primul rand : - pe parcursul suspendarii CIM, ... (vezi toată discuția)
Contributii indemnizatie somaj tehnic Resuman Resuman Buna ziua, M-ar interesa unde gasesc informatii in lege despre contributiile si impozitul aplicabile indemnizatiei primite de angajati in timpul somajului ... (vezi toată discuția)