avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare casa

La ce companie sa fac asigurarea locuintei
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 18:34, 4 Iulie 2018
Puteți afla unde vă puteți face polița obligatorie PAD la următorul link [ link extern ]
iar pentru polița facultativă vă recomand să contactați un broker de asigurări.
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de cati bani sunteti dispusa sa platiti. Asigurarea obligatorie este standard, 20 Euro/an si sunt doar cateva societati asiguratoare care au drept de emitere polite. Asigurarea facultativa
este disponibila la mai multe societati de asigurare, cu preturi diferite, de la cele mai ieftine, dar mai putin sigure, solvabile respectivele societati (gen Euroins, City Insurance ) , pana la cela mai scumpe, dar ceva mai sigure (Allianz Tiriac, Groupama etc.). Contactati un broker si luati decizia in functie de sfaturile acestuia si disponibilitatea dv.financiara. Asigurarea facultativa se incheie suplimentar, peste cea obligatorie. Deci nu o include pe aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie ContSters211619 ContSters211619 buna ziua, am retinut ca termenul limita ptr aceasta asigurare a locuintei este 15 iulie 2011,valoarea este de 20 euro,dar unde pot face aceasta asigurare,va ... (vezi toată discuția)
Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Asigurarari locuinte lacrimioara43 lacrimioara43 va rog sa,mi spuneti dac este deja obligatorie asigurarea locuintei.in cazul meu apartament bloc si ce tip de asigurare este mai buna,mai sigura? ... (vezi toată discuția)