avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta de coduri CAEN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta de coduri CAEN

Buan ziua!Am inregistrat o firma la ONRC folosind codul CAEN destinat agentiilor imobiliare (6831).Am vazut recent ca mai este un CAEN 6810.Concret care este diferenta intre cele 2?6810 este mai limitat la tranzactii imobiliare?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 10:52, 27 Septembrie 2018
codul 6831 include activitati de tranzactii imobiliare realizate de catre agentiile imobiliare: -servicii de intermediere pentru cumpararea , vanzarea si inchirierea bunurilor imobiliare, pe baza de onorariu (taxa) sau contract -activitati de consultanta si servicii de evaluare privind cumpararea, vanzarea si inchirierea bunurilor imobiliare, pe baza de onorariu (taxa) sau contract -activitati ale agentilor care incheie precontracte (angajamente scrise), in vederea realizarii unei tranzactii Imobiliare, pe cand codul 6810 se refera la vanzarea-cumpararea de bunuri imobiliare proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen Nina1 Nina1 Buna ziua, Ce cod CAEN trebuie pentru o firma de tip SRL cu activitate evaluari proprietati imobiliare? Va multumesc (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata cod caen 6831, 6832 ravas ravas PE CERTIFICATUL CONSTATATOR EMIS IN TEMEIUL LEGII 359/2004, 6831 Agentii imobiliare LA CODUL CAEN 6832 ADMINISTRAREA IMOBILELOR PE BAZA DE COMISION SAU ... (vezi toată discuția)
Suport deschidere srl si contabilitate solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce fel de contabilitate trebuie tinuta, pentru o firma de imobiliare , care are si obiect de activitate de consultanta - ... (vezi toată discuția)