avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate amenintat de un avocat mincinos ca ma baga la puscarie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

amenintat de un avocat mincinos ca ma baga la puscarie

Am imprumutat o doamna avocat ( fiind prieteni ) cu 1000 de euro pana in data de 01.07.2018, aceasta mi-a dat ca si garantie un ceas si 2 bratari care la amanet au fost evaluata la 300 de euro , a insistat sa-mi dea 50 de euro dobanda insa eu am refuzat-o zicand ca nu e nevoie ( fiind prieteni ). Am primit si o hartie alba pe care a scris ca pana in data 01.07.2018 se obliga sa-mi dea 1000 de euro . Cu o zi inainte de data stabilita ne-am intalnit sa-mi zica ca nu poate sa-mi inapoieze banii insa eu am insistat ca ii doresc pe data de 01.07.2018 iar ea a acceptat sa ii inapoieze ( maine ) insa pana atunci sa iau 50 de euro , eu accepandu-i si zicand ca mai doresc doar 950 euro. Nu am mai reusit sa iau legatura decat azi, 05.07.2018 , am primit mail de la ea in care ma ameninta ca daca o tot sun voi face puscarie pentru ca i-am cerut camata si am luat camata. Am mesaje si inregistrare audio in care mentionez ca nu vreau nici o domabnda si ca mai doresc de la ea doar 950 de euro dupa primirea celor 50 de euro . Ea a mai avut dosar penal, am aflat de pe internet . Ce pot face acum ? Ce riscuri am ? multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
emanuel.trutan, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:10, 5 Iulie 2018
E bine să nu o mai tot sunati.
Dacă aveți act o puteți da în judecată.
Nu a facut împrumutul în calitate de avocat...si de aceea nu se p9ate spune ca este un avocat mincinos...
Poate nu are banii daca s-a împrumutat...cine stie...
Poate avea bani de luat de la un client si nu i-a primit...
Clientii nu prea sunt seriosi de regula...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere DanCristian199 DanCristian199 I am dat o brățară de aur unui amic iar acesta a băgat o la amanet fără să o recupereze,între timp s a vândut iar acesta nu mi a dat banii pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut atomol atomol Am imprumutat acum un an un ,,prieten,, cu o suma de bani .Am facut o chitanta de mana in care se specifica inapoierea banilor in maxim 3 luni .Acum prietenul ... (vezi toată discuția)
Cu incredere am jmprumutat o brățară de aur DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! Am împrumutat cuiva o brățară de valoare monetară și sentimentală sa se foloseasca de ea si sa mi o înapoieze,nu sa si o însușească sau ... (vezi toată discuția)